Taart en Vullingen.

De taarten worden gebakken van luchtig biscuitdeeg en worden gedecoreerd met fondant. Ze hebben twee lagen met een vulling. (standaard vulling is aardbeien jam met luchtige botercreme).

 

Keuze uit:

  • Luchtige botercreme.
  • Banketbakkersroom.
  • Bastogne creme.
  • Speculoos creme.
  • Aardbeien jam.
  • Abrikozen jam.
  • Bosvruchten jam.
  • kersen jam.
  • 4 Vruchten jam.
  • Kersen vlaaivulling. 
  • Bosvruchten vlaaivulling.
  • Aardbeien vlaaivulling.
  • Lemon curd creme.
  • Chocopasta creme.
  • Nutella creme.
  • pepernoten creme.
  • witte chocolade creme.
  • pure chocolade creme.

 

De cupcakes worden gebakken van luchtig cake beslag, en worden gedecoreerd met een toef luchtige botercreme en/of fondant. Ook kunnen ze eventueel gevuld worden met een jam of choco pasta.